Együtt főztünk Józsival!

| Címkék: képzés dxn dxn mlm Specht József | 2014.03.20. 12:13

Specht Józseffel együtt "főztünk" az előadása alatt. A hálózatépítésnek, úgy mint a főzésnek van egy folyamata. Használni kell az eszközöket és fel kell dolgozni a hozzávalókat és utána meg kell főzni és melegen kell tartani. Egy sikeres üzletet, egy sikeres "főztöt" megelőzi az elkészítése. Sokan kész sikert akarnak, gyors pénzt, de ilyen nincs, úgy mint ahogy nincs készen kapott leves.

De nem kell elkeseredni, ezt a levest el lehet készíteni, csak türelem kell hozzá. Specht József BKV buszvezető volt évekig, de most már egy 17000 fős hálózat élén áll itt a DXN-ben. Józsi előadásában elmondta a receptet és a tennivalókat a "sikerleves" elkészítéséhez, előadásának jegyzetét a dxnkarrieren olvashatjátok:

http://dxnkarrier.hu/blog/specht-jozsef-eloadasa

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely

 

 

 

 

nagy.gergely@ganodermakave.info
http://dxnkarrier.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dxnmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr755870938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása