A Dubaji álom

| Címkék: dubai dxn jutalomút | 2014.03.16. 11:36

Egyszer elmentünk a családdal Ausztriába, az Alpokba egy hétre. Óriási élmény volt. Azonban ezen kívül soha nem volt lehetőségünk arra, hogy külföldre utazunk. Az, hogy egy repülőn üljek csak egy álom volt számomra.

2012 Novemberében a DXN kivitt engem Dubajba. Így az első repüléssel már rögtön belekerültem a "mély vízbe", ugyanis az Emirates repülője nagyon nem egy fapados repülőgép - pedig én még annak is örültem volna! Meghatározó élmény volt ez számomra.

Ha egyszer elérünk egy olyan szintet, hogy kvalifikálunk egy jutalomútra (évente egyszer), akkor majdnem hogy biztosítva van már minden évben ez a jutalomút, ugyanis ez a passzívjövedelem eredménye. A fogyasztók, akiket hoztunk, azok tőlünk függetlenül is fogyasztják a DXN termékeit és mi meg kapjuk érte egyrészt a jutalékot, másrészt pedig a pontokat a jutalomút kvalifikációjához. Óriási munka eljutni ide, de csak egyszer kell eljutni! Ha mi meg tudtuk csinálni, akkor te még inkább!

A beszámoló videót megnézheted a következő linken:
http://dxnkarrier.hu/blog/dxn-tsip-2012-dubai

 

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info
http://dxnkarrier.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dxnmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr515864301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása