Ez az online munka?

| Címkék: online vállalkozás online üzlet online munka | 2014.03.13. 12:25

Nagy kérdés sokak számára, hogy mi az online munka. Nagyon sokan már ráébredtek arra, hogy ilyen valójában nem igen létezik. Részben igazuk van. De csak azért, mert félreértik az online munka fogalmát. Nagyon sokan profik benne és milliókat keresnek, de hogyan csinálják? Ez egy szakma, amit meg kell tanulni.

Egy biztos. Az online munka nem azt jelenti, hogy 'copy-paste' módra mindenhova felnyomunk egy hirdetést, minél nagyobb ígéretekkel. Biztos vagyok benne, hogy ezen hirdetők 99%-a nem keresett még ezzel semmit. Alibi "munkát" végez, elhiteti magával, hogy ő most online "dolgozik".

Én senkit nem akarok megbántani, nem cinizmusból kötök beléjük, hanem azért, mert aggódom értük. Kétségbeesetten próbálják az életüket helyrehozni, de ez valódi munka nélkül nem lehetséges. Az online munka, szó szerint MUNKA. Egy kitartó tanulás és munka eredménye a siker. Az első hónapokban van, hogy semmi eredményét nem látjuk, de ezeken az időszakokon át kell menni. Ki kell építeni egy online személyes márkát és ez időbe telik.

Kezdésnek egy cikket ajánlok, amit Wolf Gábor tartott a DXN 5.Születésnapján, a személyes márkaépítésről:
http://dxnkarrier.hu/blog/szemelyes-marka-felepitese-wolf-gabor-eloadasa

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info
http://dxnkarrier.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dxnmlm.blog.hu/api/trackback/id/tr695858392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása